WineWise LifeLong Learning (WWLLL)

Sinds 2011 biedt WineWise tal van cursussen, masterclasses, reizen en coachingstrajecten voor professionals en toegewijde liefhebbers van wijn, gedistilleerd en sake aan.
De focus ligt vooral op gecertificeerde cursussen met internationale erkenning om deelnemers extra kansen te geven binnen de horeca en drankenindustrie.

Onder het moto “levenslang leren” bieden we onze cursisten de kans om hun kennis over wijn, spirits en/of sake regelmatig bij te houden. Cursisten leren ook van elkaar en kunnen via groepen op het WineWise LifeLong Learning platform met elkaar in contact treden en hun eigen activiteiten delen. Masters classes, diners met bekende wijnbouwers, thema degustaties en jobaanbiedingen, al deze activiteiten kan u terugvinden via het platform, dat ook via app te consulteren is.

WineWise Alumni Club

Als gecertificeerde WineWise WSET-afgestudeerde, vanaf niveau 2, word je uitgenodigd om lid te worden van de WineWise Alumni Club, waar u de kans krijgt om veel gelijkgestemden te ontmoeten en informatie uit te wisselen over de wijn-, gedistilleerd- en sake-sector. Graduates die in aanmerking komen om lid te worden van de Alumni Club worden hiervoor uitgenodigd.

Netwerken staat bij WineWise hoog in het vaandel.

De WineWise Alumni Club maakt deel uit van het WineWise LifeLong Learning platform waar we “keep up” sessies over wijn, gedistilleerde dranken en sake aanbieden.
Als lid van de WineWise Alumni Club krijgt u als eerste de kans om deze “keep up” sessies te volgen en geniet u van een voorkeurtarief op het niet-gecertificeerde aanbod.