WineWise LifeLong Learning (WWLLL)

Sinds 2011 biedt WineWise tal van cursussen, masterclasses, reizen en coachingstrajecten voor professionals en toegewijde liefhebbers van wijn, gedistilleerd en sake aan.
De focus ligt vooral op gecertificeerde cursussen met internationale erkenning om deelnemers extra kansen te geven binnen de horeca en drankenindustrie.
Netwerken staat bij WineWise hoog in het vaandel.

Onder het moto “levenslang leren” bieden we onze cursisten de kans om hun kennis over wijn, spirits en/of sake regelmatig bij te houden. Cursisten leren ook van elkaar en kunnen via groepen op het WineWise LifeLong Learning platform met elkaar in contact treden en hun eigen activiteiten delen. Masters classes, diners met bekende wijnbouwers, thema degustaties en jobaanbiedingen, al deze activiteiten kan u terugvinden via het platform, dat ook via app te consulteren is.
Alle gecertificeerde WineWise WSET-afgestudeerden, vanaf niveau 2, krijgen toegang tot het WineWise LifeLong Learning platform waar u de kans krijgt om veel gelijkgestemden te ontmoeten en informatie uit te wisselen over de wijn-, gedistilleerd- en sake-sector. Graduates krijgen automatische de informatie om gratis in te loggen op dit WWLLL platform.

WineWise Alumni Plus

Via het WineWise LifeLong Learning platform kan je je aansluiten bij de WineWise Alumni Plus groep. Dan geniet je van extra voordelen en kortingen op tal van activiteiten, cursussen en producten.