Internationale erkenning

WSET – Wine and Spirit Education Trust – is de wereldleider voor internationale wijnopleidingen . WineWise is de erkende opleidingsaanbieder (APP-Approved Program Provider) voor alle WSET opleidingen in België. De hoogste WSET opleiding, niveau 4 – Diploma in Wines, bieden we in de Benelux aan.

WineWise beschikt over een team van gespecialiseerde lesgevers en trainers. Na het volgen van de lessen en het slagen voor het examen krijgt elke student een Internationaal WSET certificaat.

Onafhankelijke wijneducatie

Wilt u vandaag in de wijnwereld aan de slag dan is een onafhankelijke en open kijk hebben essentieel. WineWise is niet gebonden aan wijnimporteurs en handelaars. Wij geloven vooral in het ‘waarom’ van het verhaal. We willen u een objectief framework aanreiken waarin u uw verworven kennis beter kan plaatsen.

De persoonlijke toets

Bent u een wijnhandelaar, cavist, restaurateur, sommelier of marketeer op zoek naar een wijnopleiding die u de tools aanreikt waarmee u daadwerkelijk aan de slag kan of kan groeien in uw professionele omgeving?

Bent u een bedrijfsleider die zijn team wil laten meepraten over wijn tijdens business lunches?
Of bent u een wijnliefhebber die op een serieuze manier wijnkennis wil opdoen?

Trainingen in open groep, bedrijfsintern of individueel: aan jou de keuze. Het belangrijkste is dat wij voor iedere cursist een traject op maat maken. Een korte, krachtige of uitgebreide opleiding, online of klassikale studie, of op maat van uw bedrijf…
We stippelen samen de juiste weg uit.

Sybille Troubleyn en Piet Vannieuwenhuyse
beiden DipWSET & Weinakademiker