WineWise is uw partner om uw kennis aangaande wijn, spirits en sake te verdiepen en uw nationaal – en internationaal netwerk in de wijn- en/of spiritsector te optimaliseren.

We begeleiden sommeliers, wijnhandelaars en leergierige wijnliefhebbers om hun ware passie binnen deze industrie te ontdekken.

Naast de internationaal erkende kwalificaties van het WSET (Wine & Spirit Education Trust) is er ook het pad van “Levenslang Leren binnen de wijn- en spiritsector”.

Individuele deelnemers volgen de online of klassikaal/blended opleidingen. Bedrijven eerder een opleiding op maat van uw team waarbij we rekening houden met uw assortiment. Meer info bij opleidingsvormen.

U hoeft niet per definitie van bij niveau 1 te starten. Afhankelijk van uw voorkennis kan u op hogere niveaus instappen.

Al onze cursisten krijgen toegang tot het WineWise LifeLong Learning platform en zodra u WSET Level 2 graduate bent, kan u zich ook aansluiten bij de WineWise Alumni Community. Een netwerk platform om uw contacten binnen de wijn, spirit en sake industrie te onderhouden.