• WSET® Certificering
  • Keuze uit klassikaal en/of online
  • Persoonlijke aanpak
  • LifeLong Learning
  • Ook in uw bedrijf

JEREZ – KLASSIEKERS VOOR HET NIEUWE TIJDPERK

Begin oktober 2023 viel België weerom in de prijzen op de internationale gastronomische wedstrijd “Copa Jerez”. Sommelier Gianluca di Taranto slaagde erin om de uitgesproken smaken van zijn gekozen Sherry wijnen te harmoniseren met de verfijnde gerechten van zijn teamgenoot Chef Arnout Desmedt. Ze werken geregeld samen voor hoogstaande catering onder de naam “A Cook & GDT”.

Lees meer

Groen is het nieuwe zwart – Wijn & duurzaamheid (3/3)

Vervolg van deel 1 & 2 In het laatste deel van de D6 paper over duurzaamheid, […]

Lees meer

Green is the new black – Sustainability in wine (2/3)

Continued from part 1. In July’s D6 paper, we were also asked to examine how wine […]

Lees meer

Green is the New Black – Sustainability in wine (2/3)

Continued from part 1. In July’s D6 paper, we were also asked to examine how wine […]

Lees meer

Green is the new black – Sustainability in wine (1/3)

The latest D6 paper focussed on sustainability in wine – environmental, economic and social. Topics close […]

Lees meer