Hoe registreer ik voor een WSET examen?

Bij elke WSET-cursus waarvoor u zich aanmeldt bent u automatisch geregistreerd voor het opgegeven WSET examen (zie overzicht bij inschrijving).
U kan tot een maand voor het examen éénmalig kosteloos verplaatsen naar een latere datum (uitsluitend mogelijk voor L1, L2, L3).

U krijgt als cursist een maand en half voor de geplande examendatum een e-mail met een link waar u kan bevestigen dat u aanwezig zal zijn of kan aangeven dat u het wil verplaatsen naar het eerst volgende examen. Het is de cursist zijn/haar eigen verantwoordelijkheid om deze handeling tijdig in orde te brengen.

Eens de registratie bij WSET Londen gebeurd is (één maand voor het examen), kan u niet meer verplaatsen of annuleren. Indien u de dag van het examen ziek bent, kan u alleen met een doktersbewijs een aanvraag indienen voor verplaatsing naar een latere datum.

Een NO SHOW, zonder doktersbewijs, betekent dat u het examen opnieuw dient te betalen als u op een later tijdstip toch nog wenst deel te nemen.

Onder geen enkele voorwaarde kan iemand deelnemen aan een WSET examen zonder een cursus gevolgd te hebben. Indien u de cursus bij een andere APP gevolgd heeft dan kan u mits voorlegging van een bewijs van deelname (info@winewise.be), het examen bij WineWise doen.

Bekijk alle vragen