Hoe registreer ik voor een WSET examen?

Bij elke WSET-cursus (L1, L2, L3) waarvoor u zich aanmeldt wordt een “mogelijke” examendatum opgegeven.
Dat is de eerst mogelijke datum dat je kan deelnemen.

OPGELET, je bent niet automatisch ingeschreven voor het examen. Je zal een link krijgen na de start van de opleiding om je in te schrijven op de datum/locatie van jouw keuze. Als de groep volzet is dan zal dat ook vermeld staan op het overzicht.

Check altijd eerst je agenda, ook met je gezinsleden en werkgever, want eens je ingeschreven bent kan je deze datum niet meer kosteloos veranderen.

Het is de cursist zijn/haar eigen verantwoordelijkheid om deze handeling tijdig in orde te brengen.

Eens de registratie bij WSET Londen gebeurd is (één maand voor het examen), kan u niet meer verplaatsen of annuleren. Indien u de dag van het examen ziek bent, kan u alleen met een doktersbewijs een aanvraag indienen voor verplaatsing naar een latere datum.

Een NO SHOW, zonder doktersbewijs, betekent dat u het examen opnieuw dient te betalen als u op een later tijdstip toch nog wenst deel te nemen.

Onder geen enkele voorwaarde kan iemand deelnemen aan een WSET examen zonder een cursus gevolgd te hebben. Indien u de cursus bij een andere APP gevolgd heeft dan kan u mits voorlegging van een bewijs van deelname (info@winewise.be), het examen bij WineWise doen.

Bekijk alle vragen